Telefonitjänster

Värdeskapande kommunikation

Mobilabonnemang, växeltjänster, contact center, m.m

Vi kan telefoni. Jättebra


Genom Community får du rätt tjänst till rätt pris. Vi paketerar och levererar marknadsledande telefonitjänster anpassade efter dina behov.

Community hjälper dig identifiera ditt företagsbehov och tar fram rätt abonnemang och tjänster för berörda användare. Vi förhandlar avtalspriser, rekommenderar abonnemang och personanpassar tjänster. Vid behov av företagsanpassade tjänster som växellösningar, Contact Center-tjänster m.m. ansvarar vi för projektledning, driftsättning och utbildning.

Bastjänster

Mobilabonnemang 
Datakort

Standardtjänster

Växeltjänster
Statistik
Svarsgrupp 
Telefonist
Svarsservice

Premiumtjänster

Contact center
TeleQ 
Avancerad samtalsstyrning

Community Mobil

Som du alltid velat ha detCommunity Mobil är ett koncept som gör att du kan använda din mobiltelefon på dina villkor. Du väljer vilken telefonmodell du vill, är alltid försäkrad mot oförutsedda händelser, får support på din enhet och har kontroll över dina kostnader.

Communitymobiler är fullt försäkrade mot skada, stöld och förlust i hela världen och har en självrisk på 0kr. Vi hjälper dig om du får problem med din enhet och hanterar service-, garanti- och försäkringsärenden åt dig. Via ett webbaserat gränssnitt har du tillgång till uppdaterad information om dina enheter och du har möjlighet att byta till ny mobiltelefon vartannat år.

Community Telefonisupport

Det alla andra säger att dom gör

Community tar ansvar för hela din telefonilösning. Vi hjälper dig alltid med allt oavsett om det gäller inställningar, tjänster eller produkter.

Vi ser till att du har rätt tjänst och rätt funktion till rätt pris. Genom kontinuerlig uppföljning och utvärdering av hela din telefonilösning ser vi till att du alltid har uppdaterade avtal, tjänster och produkter. Om du har problem eller vill göra förändringar så hjälper vi dig och vid behov eskalerar vi ärenden gentemot leverantörer, tillverkare och serviceverkstäder. Vi hjälper dig med alla typer av vardagliga ärenden såsom fakturafrågor, simkortsbyten, namnändringar, abonnemangsförändringar m.m

Community Svarsservice

Vi är din kundservice

Med Community svarsservice missar du inga samtal och frigör tid för dig och dina medarbetare.

Våra telefonister besvarar dina samtal när du inte vill eller kan. Har du en mobil växel från Community ser telefonisten om du är upptagen i telefon eller om du hänvisat dig. Har du Community Office ser de nuvarande och kommande kalenderhändelser

Kontakta oss gärna

Ring oss på 08-684 33 000 eller mejla info@communitysverige.se